Groente- en fruitpakket

Groente- en fruitpakket

Elke week worden er groente- en fruitpakketten ingepakt voor onze abonnees. Dit wordt, met uitzondering van de schoolvakanties, samen met de leerlingen verzorgd.

Met een abonnement op een groente- of fruitpakket heeft u niet alleen elke week verse biologische groente en/of fruit voor een klein bedrag, maar steunt u ook het belang van onze onderwijstuin. We hebben onze abonnees op ons groentepakket nodig als vaste basis voor het kunnen blijven geven van onze tuinbouwlessen en voor het voortbestaan van onze tuin.

Pakket uit winkel of kist
U kunt er voor kiezen uw pakket op te halen in de Landwinkel op donderdag en vrijdag tussen 9.00 en 16.00.
Uw pakket ophalen uit de kist kan iedere woensdag vanaf 14.00. Staat uw pakket in de kist, dan kunt u het ophalen buiten de reguliere openingstijden van onze tuin en Landwinkel. In dit geval kunt u uw pakket alleen via automatische incasso betalen. De kisten voor de kleine, midden, en grote groente- en fruitpakketten zijn te vinden in de schaduwkant van de gebouwen op Vrij waterland. De fruitpakketten staan in een aparte kist tegen het winkelgebouw.

Wij leveren drie soorten groentepakketten:
1 pers. pakket 5,- (klein),   2 pers. pakket 8,- (midden),   gezinspakket 12,- (groot)

Er zijn twee maten fruitpakketten:
Klein 5,- en midden 10,-

Een pakket afzeggen of abonnement opzeggen
U kunt tot en met de zondag voorafgaande aan de betreffende week uw pakket afzeggen of uw abonnement opzeggen in de landwinkel, via het contactformulier op deze website, via e-mail: vrijwaterland@hetnet.nl of via telefoon: 023 – 5338234.
Bent u te laat met het af-/opzeggen, dan betaalt u nog een week extra.

Automatische incasso
Na afloop van iedere maand worden de bedragen voor de abonnementen die niet contant betaald worden door ons geïncasseerd. Het bedrag wordt dan rond de 10de van uw rekening afgeschreven. We hanteren de woensdag als de dag die bepalend is of een pakket bij de te incasseren maand hoort. Begint een nieuwe maand op donderdag of vrijdag, dan hoort het pakket (ondanks dat u het pakket niet op woensdag ophaalt) bij de te incasseren maand. Dit heeft te maken met het feit dat klanten, die een pakket uit de kist halen, dit al vanaf woensdag op kunnen halen.

Bent u het niet eens met een incasso, neem contact met ons op. We komen er altijd samen uit.