Groente- en fruitpakket

Elke week worden er groente- en fruitpakketten ingepakt voor onze abonnees. Dit wordt, met uitzondering van de schoolvakanties, samen met de leerlingen verzorgd. 
Met een abonnement op een van onze pakketten neemt u wekelijks een of meer pakketten van ons af. Meld u aan via het aanmeldformulier.
U krijgt van ons bericht vanaf wanneer u uw pakket(ten) in de winkel op kunt halen. U betaalt per PIN of contant.

Wij leveren drie maten groentepakketten:
1-persoons pakket € 5,- (klein)
2-persoons pakket € 8,- (midden)
3 à 4-persoons pakket € 12,- (groot)

In het groentepakket zitten vier groentes: een blad-, een kool-, een vrucht- en een wortelgroente. Zo is de hele plant vertegenwoordigd in het groentepakket. We wijken hier af en toe wel van af, bijvoorbeeld wanneer er meerdere soorten bladgroente tegelijk geoogst moet worden. Of wanneer er door seizoensinvloeden moeilijk aan voldaan kan worden. We volgen namelijk met onze groentes in de pakketten zoveel mogelijk de seizoenen.

Wij leveren twee maten fruitpakketten:
1-persoons pakket € 5,-
2 à 3- persoons pakket € 10,

Het midden fruitpakket bevat meestal iets extra’s naast de fruitsoorten die in beide tassen zitten.

Met een abonnement op een groente- of fruitpakket heeft u niet alleen elke week verse biologische groente en/of fruit voor een klein bedrag, maar steunt u ook het belang van onze onderwijstuin. Onze abonnees op ons groente- en fruitpakket zijn onze vaste basis voor het kunnen blijven geven van onze tuinbouwlessen en voor het voortbestaan van onze tuin.

Pakket uit winkel of kist

U kunt er voor kiezen uw pakket op te halen in de Landwinkel op donderdag en vrijdag tussen 09.00 en 16.00 of uit de kist vanaf woensdag 14.00.
Staat uw pakket in de kist, dan kunt u het ophalen buiten de reguliere openingstijden van onze tuin en Landwinkel.
Als u ervoor kiest uw pakket uit de kist op te halen kunt u alleen via automatische incasso betalen! De kisten voor de kleine, midden, en grote groente- en fruitpakketten zijn te vinden in de schaduwkant van de gebouwen op Vrij waterland. De grootte van de pakketten staat op het deksel.
De fruitpakketten staan in een aparte kist tegen het winkelgebouw. Hier staat K en M op de binnenkant van het deksel.

Een pakket afzeggen of uw abonnement opzeggen

U kunt tot en met de zondag voorafgaande aan de betreffende week uw pakket afzeggen of uw abonnement opzeggen in de landwinkel, via het contactformulier op deze website, via e-mail: vrijwaterland@hetnet.nl of via telefoon: 023 – 5338234.
Bent u te laat met het af-/opzeggen, dan betaalt u alsnog voor de betreffende week.

Automatische incasso

Na afloop van iedere maand worden de bedragen door ons geïncasseerd. Rond de 10de van de erop volgende maand wordt er van uw rekening afgeschreven. We hanteren de woensdag als de dag die bepalend is of een pakket bij de te incasseren maand hoort. Begint een nieuwe maand op donderdag of vrijdag, dan hoort het pakket (ondanks dat u het pakket niet op woensdag ophaalt) bij de te incasseren maand. Dit heeft te maken met het feit dat klanten die een pakket uit de kist halen, dit al vanaf woensdagmiddag op kunnen halen.

Bent u het niet eens met een incasso, neem contact met ons op. We komen er altijd samen uit.